Kategorier
Valpkurs

Valpkurs i Göteborg ger er en bra grund

Att köpa hund är ett stort beslut. Det kommer med ett stort ansvar och det är viktigt att allt blir rätt. På en valpkurs i Göteborg får ni hjälp från början.

Evelina hade så länge hon kunnat minnas tjatat om en egen hund. Hennes föräldrar hade alltid varit emot det då de inte ville ha det ansvar som krävdes över en hund. När Evelina bestämde sig för att söka in på hundsportgymnasiet så insåg de att hon var seriös och att det var dags att skaffa henne en hund.

Evelina hade redan fastnat för en hundras som hon trodde skulle bli perfekt. Det var golden retriever. Som förstagångsägare och helt ny i hundvärlden försökte hon snappa upp all information hon kunde. Hon bokade tidigt in sig och valpen Molly på en valpkurs för att få de bästa förutsättningarna.

Valpkurs ser till alla individer

För Evelina var det viktigt att välja en instruktör som hade snälla inlärningsmetoder. Därför kollade hon noga in de som erbjuder valpkurser i Göteborg och hur deras inlärningsmetoder är. Det var också viktigt att de kunde se varenda individ som den är och anpassa sig efter det.

Hon ville lära sig hur hon och Molly skulle kommunicera på bästa sätt och få hjälp med alla grunderna. På kursen fick de hjälp med allt från ”sitt” till kontaktsökande och hälsningar på andra hundar. Valpkursen blev verkligen en positiv start för Evelina och Molly och kurser var något de skulle fortsätta med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *